Search

My Other Blog

What's a Wreck?

A Cake Wreck is any cake that is unintentionally sad, silly, creepy, inappropriate - you name it. A Wreck is not necessarily a poorly-made cake; it's simply one I find funny, for any of a number of reasons. Anyone who has ever smeared frosting on a baked good has made a Wreck at one time or another, so I'm not here to vilify decorators: Cake Wrecks is just about finding the funny in unexpected, sugar-filled places.

Now, don't you have a photo you want to send me? ;)

- Jen
Wednesday
Jun022010

We...... Need Your Help!

Hi Guys!

We've been tweaking some things here on the site recently in an attempt to improve load time and reduce glitches, but we're afraid this tweaking may have angered the tiki gods/gremlins/Blogger bogeys. And since every web browser presents a whole new fun set of complications, testing them all out is difficult.

That's where you come in.

Please, tell us in the comments if you had any problems loading, viewing or interacting with the site today. (This includes any RSS feed wonkiness.) In addition, if you don't mind, please let us know if your virus software or filters are blocking the site or any of the pictures. And remember, this is for posterity so, be honest.

Thanks, everyone!

Update: There are no images on this post and the link at the bottom of this post for Help for Haiti should not have an image either.

'Nother Update: Hey, Internet Explorer users! First of all, you really should be using a different browser. [grin] However, we know you don't all have a choice in the matter, so we're still working on getting all the IE kinks worked out. We'll update again when we've made more progress, but please be patient (and maybe try Firefox) in the mean time. Thanks!

« Nothing To See Here | Main | Evolution of a Wreck »

Reader Comments (371)

Im using firefox on a mac and there is no image for the Haiti link.

And there were no wrecks on my post!! But maybe that was the case for everyone!

June 2, 2010 | Unregistered Commenterkelly dwyer

Im on a Dell using Google chrome, everything is perfect :D

June 2, 2010 | Unregistered CommenterCaroline

No problem for me on Google Chrome & McAfee antivirus.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterAndrew

Can't see an image for "Help for Haiti" (with Foxfire).

June 2, 2010 | Unregistered CommenterRenee

Using Mac OS 10.4.11

In Safari 4.0.3, the posts look fine but comments don't work.

In Firefox 2.0.0.16, comments work (yay!) but the little Help for Haiti picture under one of the posts doesn't show up.

Happy technomutation!

June 2, 2010 | Unregistered CommenterAnonymous

Thanks, Zachary! I was having trouble placing it (been a few years since I've seen the movie).

I'm using IE 7 on Windows 98, and had no difficulty loading today. A few weeks ago, I had to install firefox on one of the computers because IE7 "couldn't display the page," but that's been fixed for a while now.

Yes, cakewrecks is important enough to install an alternate browser. :)

June 2, 2010 | Unregistered CommenterMuria

Nope. No wonkiness here. I guess it's because Windows 7 was my idea.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterGayle Carline

I have Norton anti-virus, & it didn't pop-up, but I had to re-load the site 4 or 5 times before the whole page would load, instead of just the title. My computer is a Dell.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterLaura

The site seems to load just fine, but I haven't seen your most recent post in my reader yet. I'm using Firefox & google reader.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterKristine

nope, no unusual problems! working on a 7 year old Dell thru dial-up AOL and Blogger. i think with that combo if you had problems I'd know it, LOL

June 2, 2010 | Unregistered Commenterpdudgeon

I'm running IE8 on Windows 7 and haven't been able to see the pictures on the blog for a week or so (they just show up as white boxes). The text shows up fine.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterLisa

Earlier I was on my iPhone, and the site looked fine, now I'm on a Mac with Firefox, and everything's fine... and funny!

June 2, 2010 | Unregistered CommenterDharmamama

The site came through quickly and all pictures except the helpfor haiti appear to have functioned correctly. The lower ad box on the left was a little quirky and required a click to see. Those advertising types outsmarted me!

June 2, 2010 | Unregistered Commenterstitchinpenny

No problems-just wanted to say I loved the Princess Bride reference. :)

June 2, 2010 | Unregistered CommenterSharell

Yay! Princess Bride reference!

I view on the LJ feed and the pic at the bottom is almost always a little red X. I use IE.

Canadagirl on LJ

June 2, 2010 | Unregistered Commentercanadagirl

Site worked perfectly @ 10:00 am EST. :)

June 2, 2010 | Unregistered CommenterRebecca F.

I'm using Firefox 3.6.3 (on Windows 7) and it's working perfectly. I use Firefox for RSS feeds, as well. The latest post was there when I logged in this morning and I was able to view it without issue, images included.

June 2, 2010 | Unregistered Commenterjazz bird

Windows 7, Firefox 3.6.3 -- no wonkiness either at the site or in Google Reader. And props on the Princess Bride reference!

June 2, 2010 | Unregistered CommenterKathy A.

I'm on an HP with Windows XP using Firefox. I use BeSecure firewall/security software. It blocked something from u-tube, but otherwise all was well. It is a pretty strict "morality" blocker.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterRikki

I'm using Google Chrome with a couple of ad-blockers. Nothing seems to be blocked or wonky from my end, but I'll keep an eye out for the gremlins. ^_^
~Trista

June 2, 2010 | Unregistered CommenterFlareHeart

Everything looks okay with Google Chrome, except the advertisement banner is off-center. It doesn't look like it's intentional.

June 2, 2010 | Unregistered Commenterrachaelwrites

My RSS feed usually has trouble loading the pictures from your posts, but that last one worked great! All the pictures loaded in my RSS feed the first time.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterLisa

Windows XP, using FireFox with AdBlock+ addon.
The site shows up fine for me.

Did you remove the link to your Epbot blog? It's not there anymore for me.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterKittyKat

Works great on Firefox here.
Also, I always love any Princess Bride reference.
X<3 Dread Pirate Robyn
co-President Southern Illinois Roller Girls

June 2, 2010 | Unregistered CommenterLizard

I can see the posts just fine and it seemed to load faster today, could be the lack of photos, then usual.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterKittyH

When I opened Cake Wrecks this morning it seemed much faster than it has been, so that was nice! Thanks! I use Internet Explorer - the newest on a PC.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterDavid/Brianna

I viewed this page on Firefox 3.6.3 via Windows XP; read first on Google's RSS feed. All seems well on my end of the world.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterMancer

using Firefox on my mackbook with No Scripts and it all looks fine.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterKatie

no problems for me at home or at work - Windows, IE. In fact, it seemed a little faster the last day or two.

et in CA

June 2, 2010 | Unregistered CommenterAnonymous

I use a Mac Book Pro, read CW on Firefox using Google Reader. No problems, ever.

xoxo

June 2, 2010 | Unregistered CommenterVixie

I've always had to hit refresh on this page. Not just now, but always. The advertising loads first, then the banner, then the content. Sadly, the content doesn't load fully or at all. Thus the refresh. It's like going to a site just to look at the ads (which is NOT why people come here).

June 2, 2010 | Unregistered CommenterBill's Bayou

Oh, sorry. I'm using the Firefox 3.5.9 over the university's LAN. I'm cabled in, not wireless.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterBill's Bayou

I'm using Firefox under Windows 7 64-bit with NoScript and Adblock Plus. There don't seem to be any problems and as far as I can tell all the pictures are displaying for me.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterAnonymous

I'm viewing the site using Windows 7 and I have Norton antivirus. I do not have any problems viewing the site (and I have never had any problems). The site does load a little slowly but I always figured that was from all the pictures.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterKimberlyR

Hate to be the dissenter here, but I can't click on the "More! More! More!" to see what's below the fold.

I'm on a PC, using Google Chrome. I'll go check in on Firefox and see if its the same.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterJulieLeto

Page loaded VERY slow.

And yes, Trend Micro corporate blocked the adstream_jx.js from oascentral.blogher.org.12468.9030.302br.net and oascentral.blogher.org.12470.9030.302br.net.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterAdam S

I'm on an old Toshiba, using Windows 7, using Google Chrome, and we're all fine here.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterPaige

i use a mac with safari browser and occasionally the page will load only the top cakewreks banner and no content whatsoever, usually if i refresh a few times the problem resolves itself

June 2, 2010 | Unregistered CommenterJenny

The site has always loaded a little slow for me but I think that's because of my craptastic computer. I had a problem for a moment with the image of the snowmen things but I scrolled up and then back down and it was fine.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterSami

Totally fine - RSS feed and live and in person too.

On a MacBook Pro and using Safari. No issues with viruses and weird filters and things like those other people!

And the site pops up fine, always.

Though there was no Haiti thing on the RSS feed - it was a Bahamas telephone special rate, and a graphic.

June 2, 2010 | Unregistered Commenterphotokunstler

running Firefox on Vista and all looks good here!

June 2, 2010 | Unregistered CommenterRenee

I'm on my workplace computer which has a pretty serious firewall, and I first read this entry through RSS on livejournal, and when I went to the actual blog site it didn't load up properly and it was unusually slow.

AND the text block with your actual entry in it showed up as white font on white background, theerfore it was unreadable unless I used the select tool to highlight the words.

Good luck with it!

June 2, 2010 | Unregistered CommenterCrafty Caro

Use MacBook with Safari for the site, never any problems. Sometimes the RSS feed (in Apple Mail) loads without pics, but can't tell today .

June 2, 2010 | Unregistered CommenterAelfleah Farm

Google Reader: no wonkiness (the similar posts don't show up in feed, but they never have, AFAIR)

Windows XP using Firefox: all looks normal.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterCrystal

Firefox on a MAC...and have NEVER had an issue (other than laughing so hard that coffee came out of my nose, once.)

June 2, 2010 | Unregistered CommenterCarol

Looks fine to me. I'm using FireFox (with AdBlock Plus) in XP, with a corporate firewall and antivirus. I use Google Reader and that showed up normally for me as well.

(Yes, I'm reading from work. But I *am* the IT person, so I don't think I'll get in trouble for it.)

June 2, 2010 | Unregistered CommenterMelissa

I use Chrome on a Mac and I had absolutely no issues with it or my Google Reader (RSS feed) that alerted me to the post :)

June 2, 2010 | Unregistered CommenterMrs B

I have visited this site daily for a long while now, but have never posted a comment, so I thought I'd let you guys know that I am a FireFox user with AdBlock Plus, and the site is working fine on my end! =)

Keep up the great wreckage reports! I love this site.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterAnonymous

I'm using Mozilla Firefox Yahoo! Edition, version 3.6.3, and everything is working fine for me. It looked good in the Google Reader feed as well.

June 2, 2010 | Unregistered CommenterHeather

On a PC with Chrome and no problems!

June 2, 2010 | Unregistered CommenterMichelle

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>